Hälytysryhmässä olevat koirakot

Nemo

Nemo on joulukuussa 2008 syntynyt bouvieruros, jonka kanssa on treenattu pelastuskoiratoimintaa 5-kuukautisesta asti. Nemo suoritti haun loppukokeet 3,5-vuotiaana ja aloitti OSEn hälytysryhmässä vähän alle 4-vuotiaana. Olemme treenanneet myös jälkeä ja raunioetsintää ja Nemo on suorittanut rauniosoveltuvuuskokeen.

Nooa

Nooa (Arkosligeti Magic Eyes Kookaboora) on vuonna 2013 syntynyt työlinjainen, Unkarista kotoisin oleva australiankelpie. Aloimme treenaamaan loppuvuodesta 2014. Päälajinamme on jälki. Hälytysryhmään Nooa pääsi vuoden 2017 syksyllä ja viimeisin taidontarkistus suoritettiin keväällä 2020.

Nooan ehdottomia vahvuuksia ovat erinomainen työskentelymoraali, sinnikkyys sekä hyvä ongelmanratkaisukyky.

Nooa harrastaa aktiivisesti myös agilitya, kilpaillen maxi3-luokassa. Nooan ohjaajana toimii Anna Kilpiä, joka on pitkän linjan koiraharrastaja. Tällä hetkellä kotoa löytyy Nooan lisäksi sen veljentyttö Elsi (synt. 2015), joka kilpailee hyvällä menestyksellä päälajissaan agilityssä.

Siiri

Siiri on v. 2009 syntynyt lapinporokoira narttu. Treeneissä on kuljettu heti pennusta asti ja ilmaisuksi on valikoitunut haukku. 2013 vuonna oli peruskokeet plakkarissa, loppukokeet ja virta 2014. Vauhtia piisaa edelleen, mutta siitä huolimatta Siiri on äärimmäisen tarkka ja määrätietoinen toimissaan. Se työskentelee maastossa pyytettömästi sekä haulla että jäljellä.

Vili

Vili on 2012 syntynyt vehnäterrieriuros, jonka kanssa aloitin pelastuskoiraharjoittelun 2014. Lajista syntyi nopeasti intohimo meille molemmille. Vili on suorittanut loppukokeet sekä hausta että jäljestä, ja VIRTA tarkastuksen 2020. Vili on ”vakava” jäljestäjä ja iloinen haukkuva hakukoira, jonka kanssa on helppo toimia erilaisissa ympäristöissä.